Tornar a la portada d'Infernet
Publicat el 01/08/2006 - 09:43
Opcions: | Imprimir article

El Concert de Música Folk i Tradicional, és un acte molt participatiu i amb un caire de recuperació musical que, el Ball de Dimonis de Vinaròs, sempre ha tingut molt en compte. Cada estiu portem a Vinaròs un grup diferent de les nostres terres, amb la particularitat que aquest, usa i interpreta la variada i rica herència instrumental europea i, sobretot, mediterrànea.

 

Ja que els mitjans de comunicació actual es preocupen, molt principalment, per uns altres tipus de música més, diguem-li, comercial, nosaltres imprimim el nostre esforç en donar a conèixer una altra música que s'està fent, però que no arriva amb tanta facilitat al públic Vinarossenc.

Esta música que, en definitiva, va ser i és creada tenint en compte el ball col·lectiu i festiu, molt proper al poble i les relacions social, ha tingut, desde el primer concert que el Ball de Dimonis de Vinaròs va organitzar farà pronte ja deu anys, una fabulosa resposta de públic i assistència.

Per al montatge de l'escenari sempre hem gaudit de la imprescindible i molt agraïda col·laboració del Il·lustríssim ajuntament de Vinaròs. De la resta de l'organització, ens en ocupem nosaltres: contractació del grup, publicitació en premsa, creació de cartells anunciadors, etc..

A banda del concert pròpiament dit, s'organitza una cercavila que, darrerament ha tingut un gran èxit, i del que disposem imatges que ho testimonien. La cercavila està pensada per a atraure i conduir a més gent cap al concert, que comença tot seguit en acabar aquesta.

 

Articles relacionats: