Detalls

Data:
07/07/2018
Hora:
07:00 AM
Lloc:

Vinaròs

Descripció

El Dimonis de Vinaròs organitzem anualment el concert de música folk per a fer conèixer a la gent jove (i no tan jove) d’avui en dia, els balls i la manera de fer festa de les gents d’arreu d’Europa i de l’anell cultural que forma la costa del nostre mar Mediterrani.

El Concert de Música Folk i Tradicional, és un acte molt participatiu i amb un caire de recuperació musical que, el Ball de Dimonis de Vinaròs, sempre ha tingut molt en compte. Cada estiu portem a Vinaròs un grup diferent de les nostres terres, amb la particularitat que aquest, usa i interpreta la variada i rica herència instrumental europea i, sobretot, mediterrànea.

Ja que els mitjans de comunicació actual es preocupen, molt principalment, per uns altres tipus de música més, diguem-li, comercial, nosaltres imprimim el nostre esforç en donar a conèixer una altra música que s’està fent, però que no arriva amb tanta facilitat al públic Vinarossenc.

Esta música que, en definitiva, va ser i és creada tenint en compte el ball col·lectiu i festiu, molt proper al poble i les relacions social, ha tingut, desde el primer concert que el Ball de Dimonis de Vinaròs va organitzar farà pronte ja deu anys, una fabulosa resposta de públic i assistència.

Per al montatge de l’escenari sempre hem gaudit de la imprescindible i molt agraïda col·laboració del Il·lustríssim ajuntament de Vinaròs. De la resta de l’organització, ens en ocupem nosaltres: contractació del grup, publicitació en premsa, creació de cartells anunciadors, etc..

A banda del concert pròpiament dit, s’organitza una cercavila que, darrerament ha tingut un gran èxit, i del que disposem imatges que ho testimonien. La cercavila està pensada per a atraure i conduir a més gent cap al concert, que comença tot seguit en acabar aquesta.

Darrers Events

01 Sat

Trobada de Dracs i Bèsties de Foc

Passeig Fora Forat 06:30 AM

Estem preparant la propera Trobada de Dracs i Bèsties de Foc de Vinaròs per al dissabte 1 de setembre de 2018. Aneu…

Saber més
31 Fri

Taller del fanalets

Vinaròs 19:00 PM

La creació popular de fanalets, durant les caluroses dates de l'estiu, es remonta a temps prou anteriors al dels nostres avis.…

Saber més